Pages

Pages

Ads 468x60px

Labels

Copyright Text

Önemli NOT

31 Aralık 2013 Salı

inceleabi League Of Legends Vi [Aynasız Vi] Jungle GamePlay

Merhaba arkadaşlar inceleabi olarak sizler için Aynasız Vi ile jungle keyfi yapalım dedik :) Bildiğiniz gibi son haftalarda 1 kere indirime giren Aynasız Vi bazı şanslılar tarafından satın alındı.. Biz de Aynasız Vi kostümünü satın alan şanslı insanlardanız.

Oldukça efektlerle doyurulmuş sözleri ile bizi kahkahalara boğabilen şirin mi şirin bir o kadar da havalı bir genç kız ^^ Kısaca Aynasız Vi'yi böyle tarif edebilirim herhalde.. Sizler için 720p izleme seçeneğini de unutmadık! Videomuzda siz jungle yaparken üzerinize gelen bazı insanlara karşı ne yapmanız gerektiği hakkında bazı açıklamalarda bulundum. 

Lütfen yorumlarınızla bizi zenginleştirin ve daha çok öğrenmemize yardımcı olun. Bizler profesyonel oyuncular değiliz. Lol tv deki gibi ustalar birliğine de mensup değiliz bizler de sizdeniz hatta çoğu insandan da kötü oynarım bunları kabul ederim ama şunu da söylemeden geçemem ben oyunu öğrenmek ve oynadıkça da profesyonelleşmek isteyen bir oyuncuyum ^^ Tehlikeli hissettim kendimi şimdi :)

Neyse arkadaşlar video izlerken iyi keyifler ^^ Yorum yapmayı unutmayınız..


0 yorum:

Yorum Gönder

Eğer google hesabınız yoksa yorumlama biçiminden Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz...

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates