Pages

Pages

Ads 468x60px

Labels

Copyright Text

Önemli NOT

5 Ocak 2014 Pazar

Florensia Online






RESMİ WEB SİTESİ

Florensia, adalar ve uçsuz bucaksız bir okyanusa sahip olan, ücretsiz oynanan bir role playing ve macera oyunudur. Ücretsiz oynanabilen bu macera oyununda, 12 meslek grubundan birini seçebilir, beş farklı gemi türü arasında seçim yapıp kendi gemini inşa edebilirsin. Online rpg Florensia'da kara ve denizdeki level'ını yükseltirken çeşitli adalar da keşfedebilirsin.

Ücretsiz macera oyunu Florensia'yı oynayabilmek için tek yapman gereken alaplaya'ya ücretsiz kaydolmak ve Japonya çıkışlı bu anime rpg'i yüklemek. Macerana Roxbury'den başla, bırak hayal başlasın! Explorer, Mercenary, Noble veya Saint olarak başlayacaksın, canavarlara karşı savaşacak, arkadaşlarınla birlikte bir parti veya guild oluşturacaksın. Tüm rehber görevlerini tamamla ve ücretsiz macera ve MMO rpg oyunu Florenisa'nın destansı efsanesini keşfet.

Kendi gemini inşa ettiğinde okyanus boyunca açılabilir, yeni adalar keşfedebilir, en güçlü boss canavarlarla karşılaşabilir, müthiş hazineler bulup yeni arkadaşlar da edinebilirsin. Florensia'da kendi hayalini ücretsiz başlat, sayısız görevde ustalaş ve kendi online rpg macera oyununda tek başına veya arkadaşlarınla seyahat et. Yeteneklerini geliştir, savaş stratejini bul ve macera oyunu Florensia'da PvP özelliklerini keşfet: Tekli rakiplerine, tam partilere ve hatta destansı Harbor Occupation War'da guild'lere karşı savaş! Orijinal ve gerçek rpg deneyimi sunan Florensia, ücretsiz bir MMORPG. Free Battle Zone'lar, War Zone'ları, 100 katta oluşan bir kule mevcut, ama hepsinin ötesinde bir Pirate (korsan) veya Royal Army'nin bir üyesi olarak Florensia'da kendi seçtiğin fanteziyi yaşayabilirsin.

Nadir eşyalar için avlan, eski gereçlerden üretim için malzeme topla, okyanus boyunca ticari malları taşı, gereçlerini geliştir – harika özelliklere sahip olan, sen ve arkadaşların için ücretsiz online, hayalini oynayabileceğin rpg Florensia’da bunların hepsi mümkün. Florensia’nın uluslararası topluluğuyla tanış, foruma post gir ve Florensia’nın hayali forumunda Batı Global dünyasından tanışacağın arkadaşlarınla oyunla ilgili eğlenceli ve harika yorumlarını paylaş. Hayalini yaşabileceğin, ücretsiz online rpg Florensia’da dünyanın dengesi hassastır, denizde ve karada savaşacağın kötü canavarlara karşı güçlü olabilmek için güçlü müttefiklere ihtiyacın olacak.

1 yorum:

Eğer google hesabınız yoksa yorumlama biçiminden Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz...

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates