Pages

Pages

Ads 468x60px

Labels

Copyright Text

Önemli NOT

5 Ocak 2014 Pazar

Priston Tale 2



Priston Tale 2 - Trailer playitlive




RESMİ WEB SİTESİ

Savaş alanları PVP (oyuncu oyuncuya karşı) oynama imkanı sağlar. Dünyada PVP noktaları içeren başka alanlar da vardır ama bu durum, bu alanlarda daha zorlu geçer. Savaş alanları, harita üzerinde koyu kırmızı olarak işaretlendiği için kolayca bulunabilir.

Zamanla her savaş alanında iki bölge olduğunu keşfedeceksiniz. Birinde yüksek, diğerinde ise düşük seviyede canavarlar bulunur. Yüksek bölge, adlarında "Soul" öneki bulunan daha güçlü canavarları üretir, eğitim yaptığınız alana göre farklı tipte canavarlarla karşılaşabilirsiniz.

Savaş alanlarında genelde, çevredekinden daha güçlü canavarlar bulunur. Bu canavarlar sizi daha fazla deneyimle ve tarihi para bulma potansiyeliyle ödüllendirir. Tarihi paralar, karakterler arasında yapılan yarışlarda bölgelerini kazanmak için çok değerlidir.

Eğer savaş alanında bir saat oynarsanız, özel bir buff kazanırsınız. Savaş alanında oynadığınız süre, mini haritada gösterilecektir.

2.KESKİN GÖRÜŞ

Savaş alanlarına girerken, diğer oyunculara karşı saldırgan olduğunu gösteren simgesine sahip olmak için "Keskin Görüş" özelliğini kullanmalısınız.

Eğer "Keskin Görüş"ü aktifleştirirseniz, karakterinizin adı Kırmızıya dönüşür ve diğer kullanıcılara (Hem kırmızı hemde beyaz renkte başlığı olanlara) saldırmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda diğer kullanıcılar da size saldırabilir. PK modu süresince, karakteriniz öldürülse bile sahip olunan eşyalar düşmez. Ama Tecrübe kaybedilir.

Savaş alanından çıktığınızda, "Keskin Görüş" aktif olsa bile, isminiz beyaza döner.

Bir bölgedeyken o yerin size ait kalmasına devam etmek istiyorsanız oraya arkadaşlarınız veya sizinle aynı klandaki üyelerle girmeniz önerilir. Ama unutmayın, arkadaşlarınız size ihanet edebilir! Karakterler savaş alanında canlı kalmaya devam ettikleri her saat için ilave güçler kazanırlar. Bu yüzden eğer tarihi paralardan faydalanmak için saatler harcıyorsanız, canlı kalmanız iyi olur!

0 yorum:

Yorum Gönder

Eğer google hesabınız yoksa yorumlama biçiminden Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz...

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates